Glemt detaljer?

TV-inspektion er den rette løsning til dit kloakproblem

TV-inspektion af kloakrør og ledninger er en effektiv måde at kortlægge fejl og defekter i din kloak. Proceduren er simpel. Vi firer et højteknologisk kamera ned i din kloak, og kan dermed se præcis, hvad problemet er, og hvordan vi bedst løser det.

For at kunne foretage den mest prisvenlige og effektive reparation af din kloak, skal du vide præcis, hvad problemet er. Ved at foretage en TV-inspektion som første led i arbejdet ved vi præcis, hvordan vi skal løse din opgave bedst.

Stor erfaring med TV-inspektion

Hos Linde Kloak & Anlæg nær Odense på Fyn har vi opbygget en stor ekspertise med Kloak TV. Vi kender vores højteknologiske udstyr til fingerspidserne, og har løst et væld af forskellige opgaver ved hjælp af TV-inspektion af kloakken.

Der er mange situationer og opgaver, hvor det er en god idé at foretage en TV-inspektion. Men der er visse situationer, hvor det bruges oftere end andre.​

Ved blandt andre disse problemer benytter vi oftes TV-inspektion:

  • ​Fugt i kælder
  • ​Genstande i afløb
  • Trærødder i kloak
  • Defekte eller sammenfaldne kloakrør

Få overblik over din kloak – hurtigt og billigt

Omfanget af et kloakservice kan variere utrolig meget. Hvis du eksempelvis har trærødder i kloakken, vil det være en besværlig og omkostningsfuld opgave at løse, hvis rørene skal graves op og udskiftes. Sæt nu, der bare er tale om nogle mindre hul, som kan lappes med en punktrenovering? Så kan problemet løses langt billigere. Med en TV-inspektion finder du let problemet.

Så kontakt os endelig på telefon 23 41 16 11, hvis du er i tvivl eller har brug for vi ser nærmere på opgaven.

TOP