Glemt detaljer?

Kloakspuling udføres med kvalitetsbevidsthed

Har du et stoppet afløb eller toilet? Så tilstoppet, at du intet kan stille op med svupperen? Så fortvivl ej. Hos Linde Kloak & Anlæg er vi eksperter i kloakspuling og at få gennemstrømningen tilbage i tilstoppede rør.

Hos os er ingen opgave for stor eller lille. Vi rykker hurtigt og effektivt ud, og fikser problemet, uden at gå ned på kvalitetsbevistheden.

Vi tilbyder kloakspuling af dit toilet eller dit afløb

Til størstedelen af de opgaver, vi løser, bruger vi vores troværdige højtryksspulere. Vores spulere er i topkvalitet, og kan gøre bugt med hvilken som helst tilstoppelse – uanset dens omfang.

Vi har et bredt arsenal af forskellige typer spulere til rådighed. Så vi kan udvælge den helt rette til lige præcis din opgave.
I praksis af vores kloakspuling indfører vi spuleren i kloakledningen, og udsætter tilstoppelsen for så stort et tryk, at den giver efter. I samme ombæring bliver hele kloakledningen renset for skidt og grus, og forebygger en fremtidig tilstopning.

Jo hurtigere reaktion jo bedre

Har dit afløb eller toilet symptomer på tiltoppethed? Så anbefaler vi, at du reagerer hurtigst muligt. For jo længere tid, kloaken får lov at være stoppet, jo større bliver problemet.
Så du kan spare dig selv både penge og besvær ved at få foretaget en kloakspuling så snart, problemet melder sig.

Er du i tvivl om, hvor vidt en kloakspuling er nødvendig? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 23 41 16 11, og få en professionel vurdering. Vi dækker både Odense by og resten af Fyn, og kan derved garantere dig hurtig, effektiv og nærværende service.

TOP